کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

همچنین در صورت آسیب یا خرابی و شکستگی کامپوزیت، این امکان وجود دراد که دوباره ترمیم و اصلاح شود بنابراین جای نگرانی وجود ندارد.

کمپانی سارمکو، یک کمپانی قدرتمند سوئیسی در حوزه تولید کامپوزیت‌های دندانی است. کامپوزیت‌های سارمکو میکروهیبریدی بوده و مقاومت بالایی در برابر فشار، ضربه و ساییدگی دارند.

با رعایت بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن منظم، استفاده از نخ دندان، خمیر دندان و دهانشویه مناسب از تجمع جرم و پلاک روی دندان کامپوزیت و تغییر رنگ آن جلوگیری کنید.

پالیش‌های دوره‌ای: دندانپزشک شما ممکن است توصیه کند که به طور دوره‌ای کامپوزیت‌های خود را پولیش کنید تا براقیت و زیبایی آن‌ها حفظ شود.

در صورت اصرار بر انجام این درمان، بهتر است در سه‌ماهه دوم بارداری (ماه‌های چهارم تا ششم) انجام شود، زیرا جنین در این دوره به رشد کافی رسیده و داروهای مسکن برای او ضرری ندارند.

یکی از فاکتورهای مهمی که در هنگام کامپوزیت دندان باید به آن توجه کنید، انتخاب بهترین رنگ شرایط کامپوزیت دندان کامپوزیت دندان است.

افرادی که می‌خواهند دندان‌های خود را به شکلی زیبا و طبیعی‌تری ترمیم کنند.

نگران مخارج درمان نباشید. می‌توانید هزینه را به‌صورت اقساطی پرداخت کنید.

در مرحله بعدی، برای افزایش چسبندگی کامپوزیت به دندان، یک محلول اسیدی (اسید فسفریک ۳۰ تا ۴۰ درصد) به سطح دندان اعمال می‌شود تا مینای دندان جهت پیوند مناسب با کامپوزیت آماده شود.

اگر هنوز تصمیمی درباره انتخاب بین بلیچینگ دندان یا کامپوزیت نگرفته‌اید و نمی دانید که کامپوزیت بهتر است یا بلیچینگ، باید بگویم که اگر از لبخند خود راضی هستید ولی می‌خواهید لکه‌های دندانی را از بین ببرید و دندان‌هایی سفیدتر و روشن‌تر داشته باشید، بلیچینگ دندان نتایجی قابل پیش‌بینی و سریع‌تر را ارائه می‌دهد که به دنبال آن هستید.

استفاده از دهانشویه: دهانشویه مخصوص کامپوزیت دندان می‌تواند به کاهش باکتری‌های دهان و جلوگیری از تشکیل پلاک کمک کند.

البته، برخی از افراد ممکن است در طول درمان احساس فشار یا ناراحتی خفیفی داشته باشند، اما این معمولاً به دلیل وجود مواد درون دهان و فرایند چسباندن کامپوزیت است، نه به خاطر درد شدید.

بهترین نوع و برند کامپوزیت دندان، ساخت کشورهای ژاپن، آمریکا و سوئیس هستند.

استفاده از بی‌حسی: عدم استفاده صحیح از بی‌حسی موضعی می‌تواند منجر به درد در حین درمان شود. اگر بی‌حسی به درستی انجام نشود، بیمار ممکن است در حین کار احساس درد کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *